Sex Bioscoop

GeWoon heerlijk anoniem genieten in Roosendaal

Bioscoop

Onze moderne sexbioscoop van 275 m2 is onderverdeeld in 4 zalen. Wij vertonen verschillende genres Sex-films op echte grote schermen met haarscherp beeld. Onze Sex-Bioscoop wordt dagelijks bezocht door Heren, Stellen en TraVestie Dames, die wij met veel plezier verwelkomen. GeWoon in Roosendaal wordt zelfs met grote regelmaat bezocht door alleengaande Dames, dat is uniek in Nederland & België.

Uiteraard zijn we er trots op dat alleengaande Dames zoveel vertrouwen hebben in het functioneren van ons fantastische Team. Eigenlijk zijn we allang geen –ouderwetse- Sex-Bioscoop meer, maar zweven ergens tussen een Parenclub, een Love-hotel, een Swingersclub, een Buurthuis, een Sexontmoetingsplaats en een Sex-Bioscoop in.

Dagelijks maken alle bezoekers van Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal gebruik van de meest uiteenlopende faciliteiten, waaronder een labyrint, een spiegelkamer, een darkroom, 3 slings, tientallen Glory Holes, meerdere met leer beklede bedden, een mega groot GangBang Bed, met daarboven een XXL spiegelplafond en nog veel meer attributen en mogelijkheden die je fantasie prikkelen.

Tijdens je bezoek wordt streng toegezien op de naleving van onze – eenvoudige - huisregels. Om een voorbeeld te geven : “ wij treden op tegen de overbekende Mannen-Polonaise en ander ongewenst gedrag “, zodat iedereen GeWoon in Roosendaal met een lach op het gezicht verlaat.

Contact opnemen

* Wij verplichten geen enkele bezoeker - man/vrouw - om sexueel actief te zijn. Het idee alleen al. Juist de ongedwongen sfeer draagt bij aan warme en oprechte sex-contacten. Maar steeds weer ben jij degene die bepaalt of het zover komt ….

Rondleiding?

Bezoek je GeWoon in Roosendaal voor het eerst? Geef dan aan de Teamleden door, dat dit je eerste bezoek is.

Er zijn vrijwel altijd GeWoon in Roosendaal bezoekers in onze Kletshoek of op ons Terras aanwezig, die je met alle plezier een rondleiding willen geven. Ook dit is weer uniek in Nederland. Een betere reclame voor de sfeer is niet te bedenken.

Als er toevallig geen medebezoeker aanwezig is voor het geven van een rondleiding, dan krijg je uitgebreide informatie van één van de Teamleden, zodat je geheel ontspannen zelf op onderzoek uit kan … Veel bezoekers gingen je voor door de gefantaseerde drempel over te stappen.

Vrijwel iedereen was binnen 10 minuten alle ongemakkelijke gevoelens kwijt. Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal brengt ECHTE liefhebbers bij elkaar. De GeWoon in Roosendaal bezoekers en onze zeer ervaren Teamleden verwelkomen iedereen van harte.

Thema dagen

Naast het feit dat het dagelijks leuk en spannend is om onze bioscoop te bezoeken, organiseren we ook regelmatig thema dagen.

 

Wij wijzen je op het feit, dat het op de thema dagen altijd wat drukker is. Dit betekent niet automatisch dat je kans op SEXATIE daarmee verhoogd wordt. Het GeWoon in Roosendaal Team is ervan overtuigd dat de kans op SEXATIE misschien wel groter is op GeWone dagen, juist omdat het dan iets rustiger is.

Enkele voorbeelden van Thema’s die we regelmatig vieren in Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal:

Happy Friday

Regelmatig vieren we een heerlijke afsluiter van de laatste werkdag, compleet met hapjes en de aanwezigheid van heel veel leuke Stellen, TraVestie Dames, Heren en alleengaande Dames.

De TraVestie dag

Horny Girls With Something Extra (TraVestie Dames) zijn ontzettend geliefd in onze Sex-Bioscoop. Zij zorgen dan ook regelmatig voor orgieachtige taferelen, waaraan veel bezoekers maar al te graag deelnemen.

De Naakt dag

We vieren regelmatig Naakt-dagen, Naakt-middagen en Naakt-avonden. Deze bijzondere Thema dagen zijn ontzettend populair. Een aanrader. Naakt is de KLIK sneller gevonden.

De Koopochtend

Vanaf 9:30 uur meteen volop SEX. Georganiseerd door onze bezoekers (UNIEK). Altijd veel Dames & Stellen aanwezig. Een bijzondere belevenis.

De Safe Sex Day

Deze bijzondere Thema dag is speciaal in het leven geroepen voor mensen die hun gezondheid serieus nemen en alles VEILIG willen DOEN. Het is erg prettig om gelijkgestemden te treffen in Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal.

De Gangbang

Alle SEX faciliteiten die nodig zijn voor een GANGBANG zijn aanwezig. Het Team draagt zorg voor de veiligheid !! ( geen bezoekers die niet passen ) Ook tijdens dit bijzondere Thema is NEE natuurlijk NEE !! Niemand is verplicht om actief te zijn !! Juist de ongedwongen sfeer kan bijdragen aan het echte GANGBANG gevoel.

Stellen en TraVestie Dames verlenen we GRATIS toegang,mits deze hun komst een dag van te voren aankondigen op ons aller Forum. Alleengaande Dames verlenen we altijd GRATIS toegang.

Kleedkamer

Wij beschikken over een ruime kleedkamer, voorzien van lockers, een kaptafel met spiegel en een wasgelegenheid.

Hygiëne

GeWoon in Roosendaal is bij uitstek de schoonste sexbioscoop van Nederland en België. Dat bewijzen de talloze keuringsrapporten van de GGD (West Brabant), waarop we tijdens iedere keuring een dikke 10 wisten te scoren. Het GeWoon in Roosendaal Team neemt uw gezondheid uitermate serieus.

Luchtbehandeling

Een geweldig airco , verwarmingssysteem en luchtbehandelingsysteem zorgen voor een heerlijke temperatuur en een optimaal gevoelsklimaat. Ook tijdens snikhete dagen, is de temperatuur in onze Sex-Bioscoop zeer aangenaam. Nog veel belangrijker is, dat we geen last hebben van onaangename geurtjes. Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal is fris en fruitig, net als onze bezoekers.

Interieur

GeWoon in Roosendaal is speciaal ingericht om je fantasie te prikkelen. Veel spannende hoekjes, Sex-kasten, Glory holes, een ruime darkroom, Slings, met leer beklede bedden, een labyrint, een spiegelkamer, XXL Gangbang bed met spiegelplafond en nog veel meer Sexatie stimulerende opties. Over ons meubilair vertellen we niets, maar is op zich al een bezoek waard.

Lockers

Wij beschikken over een groot aantal lockers. Iedere bezoeker mag GRATIS gebruik maken van een Locker, wij  rekenen echter € 5.00 borg voor de sleutel. ( Borg krijg je uiteraard terug bij inleveren van de sleutel ) LET OP :  Voor het bevorderen van de veiligheid is er camera toezicht in de lockerruimte.

De helende kracht van stilte.

Ontdek onze fluistertuin

De GeWoon in Roosendaal Sex-Shop

  • Veel mensen kunnen door de meest uiteenlopende redenen hun Sex-speeltjes en andere toebehoren, niet via internet bestellen.
  • Koop je Sex-speelgoed in Sex-Shop GeWoon in Roosendaal. Geen afschriften die je moet verantwoorden. Geen trucjes uithalen om je Sex-speelgoed te kunnen laten bezorgen.
  • Vakkundig advies door onze ervaren Teamleden.
  • Ontspannen winkelen.
  • Het grootste voordeel is, dat je ZIET wat je koopt en dat je het meteen in je bezit hebt.
  • Sex-Shop GeWoon in Roosendaal prijst haar artikelen uitermate redelijk.
  • Bezoek onze Sex-Shop, je bent van harte welkom. Brugstraat 81 te Roosendaal (recht tegenover het station en gelegen naast hotel Centraal)

Huisregels

Onze huisregels zijn zeer eenvoudig en dragen bij aan de unieke sfeer die er heerst binnen ons bijzondere bedrijf.

Om een GeWoon in Roosendaal bezoek geslaagd te kunnen noemen, zijn er uiteraard wat spelregels nodig. Onze huisregels zijn ontzettend eenvoudig, er is dan ook geen bezoeker die zich er niet aan weet te houden.

BEKIJK HUISREGELS