Over ons

GeWoon heerlijk anoniem genieten in Roosendaal

Over - Sex-Bioscoop - GeWoon in Roosendaal

GeWoon in Roosendaal is een New Style Sex-Bioscoop & shop, die al bijna 35 jaar gevestigd is in Roosendaal.

Dat we met onze tijd zijn meegaan, bewijst onze naam alleen al. Het is allemaal heel GeWoon en je bezoek verloopt heerlijk ontspannen. Geen donkere tinten op onze etalageramen, geen spannende Sex-gerelateerde naam, maar frisse kleuren, een open en eerlijke uitstraling en een ontzettend uitnodigende naam. GeWoon helemaal zoals we zijn. Er is bij ons geen plaats voor eigendunk of egotrippers, ook niet voor negatieve mensen. Wij hanteren een uitermate eenvoudige regel, “ of je bent aardig, of je bent het niet “

Als je niet aardig bent, bespaar je dan de moeite om ons te bezoeken. In GeWoon in Roosendaal is iedereen gelijk ongeacht sexuele voorkeur, leeftijd, gewicht of afkomst. Hetero – Gay of Bi-sexueel, alles is GeWoon en niemand zal je veroordelen.

Bezoek ons met een portie positieve energie onder je arm, daar worden we blij van... Kom GeWoon even lekker jezelf zijn en vergeet die grote boze buitenwereld!

Unieke locatie, unieke sfeer

Door onze open werkwijze en unieke bedrijfsfilosofie is GeWoon in Roosendaal uitgegroeid tot een dagelijks drukbezochte en unieke Sex gerelateerde locatie. We noemen het bewust locatie, want volgens onze bezoekers zijn we allang geen Sex-Bioscoop meer. We zweven ergens tussen een Parenclub, een Love-hotel, een Swingersclub, een buurthuis, een Seksontmoetingsplaats en een Sex-Bioscoop in. Ons Team bestaat uit ervaren mensen die je graag discreet en enthousiast van dienst zijn. Juist door die ervaring stellen de Teamleden je snel op je gemak, zeker als je jezelf wellicht wat onwennig voelt. Je merkt direct dat je echt welkom bent in GeWoon in Roosendaal. Hierdoor is er een zeer speciale band ontstaan met onze bezoekers, die we dan ook niet voor niets GeWoon in Roosendaal Vrienden noemen. Samen met het Team zorgen zij voor een unieke sfeer die absoluut ongeëvenaard is in Nederland & België.

In onze Sex-Bioscoop en op ons aller Forum zijn dan ook heel veel vriendschappen ontstaan tussen mensen die elkaar alleen middels hun NICKNAME kennen. Uiteraard mag je ook GeWoon alleen maar komen genieten van alles wat GeWoon in Roosendaal te bieden heeft, zonder plaats te nemen in de Kletshoek, op het Terras, in onze Fluister-Tuin en zonder deel te nemen aan de sfeer en gezelligheid, dat is geheel aan jou. Ook hierop zal niemand je veroordelen, als je GeWoon “ lekker in je vel zit “ , ben je de leukste versie van jezelf. Onze Sex-Bioscoop wordt dagelijks bezocht door Heren, Stellen en TraVestie Dames, die wij met veel plezier verwelkomen. GeWoon in Roosendaal wordt zelfs met grote regelmaat bezocht door alleengaande Dames, dat is uniek in Nederland & België. Uiteraard zijn we er trots op, dat alleengaande Dames zoveel vertrouwen hebben in het functioneren van ons fantastische Team.

Geniet van de ontspanning die je kan vinden in onze New Style Sex-Bioscoop, maar ook thuis na een aankoop van een spannende Sextoy in onze Sex-Shop.

Spanning en Sexatie!

 • Het Team heeft de afgelopen jaren heel goed geluisterd naar haar gasten, bezoekers en Vrienden. We hebben in ons pand dan ook een scala aan mogelijkheden ontwikkeld die bijdragen aan het prikkelen van je fantasie!
 • Of je nu Bi, Gay of Hetero-Sexueel bent? Man, Vrouw , TraVestie Dame of Stel? Een ieder kan, indien gewenst lekker los gaan met elkaar, alleen of met een wild vreemde … Het kan en mag allemaal.
 • We noemen een aantal bijzonderheden op: 3 grote Filmzalen, de ruime met leer beklede bedden, de darkroom, de tientallen Glory holes, de Glory hole kasten, de hoogwaardige Slings, de vele gluur gaatjes, hoekjes en plekjes in ons labyrint en in de zalen., het Andreas kruis, de gynaecologenstoel, XXL Gangbang bed met spiegelplafond, het PEESKAMERTJE met spiegelplafond en nog veel meer.
 • Ontdek GeWoon in Roosendaal

  Sexbioscoop in Roosendaal

  Onze new style sexbioscoop word dagelijks bezocht door dames, heren, stellen en travestie dames, die wij verwelkomen met...

  Lees meer

  Ervaringen en pikante onderwerpen op ons Forum.

  Een bezoek aan Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal is pas echt af, als je een ervaring deelt op ons aller Forum. Het is tevens ontzettend spannend om de ervaringen van andere bezoekers te lezen. Ook is er een speciale vragenrubriek, waar je terecht kunt met je vragen.

  Aanmelden

  Zin om te chatten? Word nu gratis lid

  Op ons aller Forum is er ook een mogelijkheid tot Sex gerelateerd chatten. Onze chatbox is nooit open als GeWoon in Roosendaal LIVE open is.

  Lees meer