Dames hebben een streepje voor

Geschreven door Mark op

met de tags ,


Het verwelkomt namelijk heel veel Dames (al dan niet zijnde de helft van een Stel).

Deze Dames worden - voordat ze ons ooit bezocht hebben - enorm aangetrokken door onze liefdevolle benadering en unieke bedrijfsfilosofie.
Het feit dat het Team geen mooie praatjes verkoopt, maar daadwerkelijk waakt over je geestelijke en lichamelijke vrijheid en het feit dat ** kosten nog moeite worden bespaart, werkt als een magneet. 

** Wij weigeren namelijk iedereen de toegang die het GeWoon DOEN niet begrijpt. 
Dat is duidelijk waar te nemen op ons aller Forum, maar we doen dat ook telefonisch en zelfs (vaak onzichtbaar) tijdens je bezoek in GeWoon in Roosendaal LIVE. 
Iedereen die wij weigeren - omdat de kans bestaat - dat de vrijheid van de Dames en overige aanwezige wordt "bedreigt", kost ons simpelweg omzet, maar dat hebben we er met alle liefde voor over. 
Kosten nog moeite worden bespaart om het GeWoon DOEN te garanderen. 

Nadat de Dames het GeWoon DOEN hebben ervaren ontstaat er al heel snel een vertrouwensband tussen de Dames en de Teamleden. 
Dat is ook niet zo moeilijk, want de GeWoon in Roosendaal Teamleden zijn goudeerlijk en denken niet eens oneerbaar, laat staan dat ze oneerbare voorstellen doen. 

NO WAY!!

De Teamleden noemen alle Dames ook wel liefkozend en uitermate respectvol vlinders en wij genieten van hun - absolute geestelijke en lichamelijke vrijheid - en het fladderen. 

 

Vlinders

 

We doen er alles aan om alle Dames deze heerlijke ervaring te schenken, maar vooral te gunnen. 
Heel veel mannelijke GeWoon in Roosendaal Vrienden omarmen onze unieke bedrijfsfilosofie en dat zorgt voor de unieke GeWoon in Roosendaal sfeer binnen de kaders van ons unieke concept. 

 

Wat er gebeurt in de Brugstraat 81 te Roosendaal is uniek en prachtig, je komt het in Nederland, of België, nergens anders tegen.   

 

Team 
Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal.

Dames hebben een streepje voor