In de Media

Je vindt ons regelmatig in de media, zowel offline als online. Onderstaand een kleine selectie van verschenen publicaties en vermeldingen.

Sexbioscoop in brabant

Seksbioscoop kan openblijven dankzij duizenden euro's van vaste klanten: ‘Dit is onvervangbaar’

ROOSENDAAL - Het is geen makkelijk jaar voor de eigenaar van de seksbioscoop Gewoon in Roosendaal. Twee keer sloot Mark van der Berg (56) zijn zaak op eigen initiatief, want het voelde niet goed om open te blijven in een tijd van veel coronabesmettingen. Klanten sprongen voor hem in de bres en schonken duizenden euro's.

Bekijk Volledig Artikel
Sexbioscoop in brabant

Zo ziet de seksbioscoop in Roosendaal eruit

ROOSENDAAL - Bah. Naar een seksbioscoop gaan alleen maar vieze, seksbeluste mannetjes. Nee hoor, weet Mark van den Berg (54) van seksbioscoop GeWoon in Roosendaal. Bij hem stappen iedere week honderden normale mannen, vrouwen en stellen binnen. Hij wil van het vooroordeel af en houdt daarom een open dag op 29 maart. Journalist Nicole Roelands nam alvast een kijkje.

Bekijk Volledig Artikel
Sexbioscoop in brabant

Dit zijn de bezoekers van de Roosendaalse seksbioscoop: ‘Ik kijk er iedere week weer naar uit’

Naaste een aantal seksclubs, telt West-Brabant ook seksbioscopen. In Woensdrecht, Baarle-Nassau, Breda en Roosendaal. Daar is geen sprake van prostitutie. Bezoekers kunnen met elkaar het bed delen. Wie daar zoal gebruik van maakt? Vrijgezellen, stellen en travestieten.

Bekijk Volledig Artikel

Ontdek GeWoon in Roosendaal

Erotische bioscoop in Roosendaal

Onze new style sexbioscoop word dagelijks bezocht door dames, heren, stellen en travestie dames, die wij verwelkomen met...

Lees meer

Ervaringen en pikante onderwerpen

Heel veel stijlvol geschreven ervaringen. Een speciale vragen rubriek, waar óók jij terecht kan met al je vragen!

Aanmelden

Zin om te chatten? Word nu gratis lid

Op ons aller Forum is er ook een mogelijkheid tot chatten. Onze chatbox is nooit open als GeWoon in Roosendaal LIVE open is.

Lees meer