Dit zijn de bezoekers van de Roosendaalse seksbioscoop.

Dit zijn de bezoekers van de Roosendaalse seksbioscoop: ‘Ik kijk er iedere week weer naar uit’

ROOSENDAAL - Naaste een aantal seksclubs, telt West-Brabant ook seksbioscopen. In Woensdrecht, Baarle-Nassau, Breda en Roosendaal. Daar is geen sprake van prostitutie. Bezoekers kunnen met elkaar het bed delen. Wie daar zoal gebruik van maakt? Vrijgezellen, stellen en travestieten.

Billy* heeft drie typetjes: in normale vrouwenkleding is het Billy, in witte jurk is het LG, volledig in zwart gehuld noemt hij zichzelf Smart Tv. Hij moet er zelf om glimlachen. ,,En nog meer typetjes zijn in de maak. Ik heb onlangs nog wat pruiken besteld.”

‘Vroeger was ik verlegen’

In het dagelijks leven is Billy een gewone vijftiger met een goede baan. ,,Als ik mijn leven opnieuw zou kunnen doen, zou ik acteur willen zijn. Ik was vroeger verlegen, maar hield altijd al van verkleden en toneelstukjes. Dit is de volwassen uiting.”

Gemiddeld is hij één keer per week in de seksbioscoop te vinden. Maar een dag eerder was hij er ook al, want een andere travestie dame had gevraagd of hij ook kwam.

Billy*

Billy

Parkeer­plaat­sen maken mij weleens angstig

‘Ik kijk er iedere week weer naar uit’

Het begon twintig jaar geleden. Billy kwam erachter dat hij biseksueel is. ,,Eerst bezocht ik als man gelegenheden in de buitenlucht, parkeerplaatsen. Maar dat maakte mij weleens angstig.” Nu komt hij alleen nog in Roosendaal waar hij binnen een uurtje rijden is. Daar verleidt hij mannen én vrouwen.

Bij de seksbioscoop weet niemand wie hij daarbuiten is, in zijn privéleven weten ze niets van Billy, LG of Smart Tv. ,,Het is een uitlaatklep. De één gaat naar het café of de sportclub, ik doe dit. Ik kijk er iedere week weer naar uit.”

Benny en Jenny*: ‘Na 39 jaar huwelijk misten we spanning in bed’

Benny en Jenny zijn al 39 jaar getrouwd. Halverwege hun huwelijk kwamen ze erachter dat ze wat spanning misten in bed. Ze bezochten een aantal parenclubs. Jenny: ,,We zijn bijna overal gaan kijken, ook bij Parenclub Mystique in Rucphen. Tegenwoordig komen we alleen nog hier in Roosendaal, gemiddeld één keer per week.”

Wat hen zo aantrekt aan de seksbioscoop? De mensen. ,,Niemand wordt veroordeeld, wat ie ook doet. Eigenlijk zou de buitenwereld moeten zijn zoals hier, dan zou er geen oorlog zijn.”

Shana*: ‘De eerste keer ben ik bijna omgekeerd’

Wat doe je als je als vrijgezelle vrouw een avontuurtje met een man wil, maar niet in een hotel of bij iemand thuis af wil spreken? Dan spreek je af in de seksbioscoop, althans dat doet Shana. En ze kan het meer vrijgezelle vrouwen aanraden. ,,Hier is het veilig; er is toezicht op je. Daarnaast is de kwaliteit en standaard voor hygiëne hoog.”
Doodeng vond Shana het toen ze drie jaar geleden voor het eerst naar de seksbioscoop ging. ,,Onderweg ben ik bijna omgekeerd.” Toch zette ze door, want op de website had ze gelezen hoe andere vrouwen GeWoon in Roosendaal ervaren. ,,Ik heb opgezocht wat voor soort mensen er komen. Ook vroeg ik aan anderen op het forum of dikke mensen wel welkom zijn, want dat is ook niet overal. Maar ik kreeg allemaal positieve reacties.” Sindsdien brengt ze één keer per maand een bezoek aan de seksbioscoop, wanneer ze zin en tijd heeft.

Jaloers

Jenny - in de bioscoop beter bekend als jammerende Jenny - betreedt vaker de cinema dan Benny. Maar beiden omschrijven zichzelf als ‘doener’ met seks als hobby. ,,Het verruimt je wereld, maar als stel kan je dit enkel doen door goed met elkaar te praten.” Het komt nog weleens voor dat de een jaloers is, maar daar wordt dan goed over gesproken.

Het is geen geheim dat het stel dit doet, maar toch willen ze liever niet dat hun kinderen het weten. Ze leiden hun eigen leven en willen plezier met elkaar hebben.

Ben en Milou*: ‘We ontdekken het samen’

Ben en Milou zijn al jaren getrouwd. Kortgeleden kwam hij erachter dat hij mannen ook wel aantrekkelijk vindt. Wat doe je dan? ,,Het samen ontdekken.” Want hun liefde lijkt alles te overwinnen. Via-via hoorde het stel over GeWoon in Roosendaal. Het forum trok ze de drempel over. En die drempel betreden ze meestal met z’n tweeën en gaan ook weer als stel naar huis. ,,Maar ik kom ook weleens alleen”, vertelt Milou. ,,Als vrouw zijnde moet je aangeven wat je wel en niet wil, je moet de leiding nemen. Iedereen begrijpt hier ook dat nee écht nee is.”

BRON: AD

Sexbioscoop in brabant

Sexbioscoop in brabant

Sexbioscoop in brabant

Ontdek GeWoon in Roosendaal

Erotische bioscoop in Roosendaal

Onze new style sexbioscoop word dagelijks bezocht door dames, heren, stellen en travestie dames, die wij verwelkomen met...

Lees meer

Ervaringen en pikante onderwerpen

Heel veel stijlvol geschreven ervaringen. Een speciale vragen rubriek, waar óók jij terecht kan met al je vragen!

Aanmelden

Zin om te chatten? Word nu gratis lid

Op ons aller Forum is er ook een mogelijkheid tot chatten. Onze chatbox is nooit open als GeWoon in Roosendaal LIVE open is.

Lees meer