Huisregels

Onze huisregels zijn zeer eenvoudig en dragen bij aan de unieke sfeer die er heerst binnen ons bijzondere bedrijf. Om een GeWoon in Roosendaal bezoek geslaagd te kunnen noemen, zijn er uiteraard wat spelregels nodig. Onze huisregels zijn ontzettend eenvoudig, er is dan ook geen bezoeker die zich er niet aan weet te houden.

 • Het is niet toegestaan om plaats te nemen in de kletshoek of de Sex-Bioscoop te bezoeken, alvorens je jezelf hebt gemeld aan de balie en/of aan eventuele betalingsverplichting hebt voldaan.
 • Het is - zodra je achter de deur naar de Sex-Bioscoop bent - in iedere ruimte verboden om je telefoon in de hand te nemen. Zet je telefoon op trillen, maar we zien eigenlijk nog veel liever dat je telefoon achterblijft in de locker.
 • Het is NIET TOEGESTAAN om foto’s en filmpjes te maken in ons bedrijf. Ook bij overtreding van dit feit, doen wij altijd aangifte en voegen de camerabeelden van binnenkomst daaraan toe.
 • Roken is niet toegestaan. Roken is uitsluitend toegestaan aan de rechterzijde op ons terras, onder het afdak.
 • Het is verboden te eten of te drinken in onze Sex-Bioscoop. In de kletshoek of op het terras is dit wel toegestaan. Het is niet toegestaan om eten of drinken te nuttigen, dat niet bij ons is gekocht.
 • Het dragen van jas, trainingsjack, hooded, vest, of colbertjasje is niet toegestaan. Berg deze op in een locker.
 • Het is verboden om mensen tegen hun zin in te benaderen of achterna te lopen. Dit soort gedrag wekt enorme irritatie op. Bij iedere vorm van afwijzing dien je meteen en wel onmiddellijk afstand te nemen en het niet opnieuw te proberen. NEE = NEE
 • Het is niet toegestaan om gebruik te maken van onze bedden en sex-meubels met schoenen aan. Zet je schoenen in de daarvoor bestemde schoenenkastjes, die in elke zaal aanwezig zijn.
 • Hygiëne is een zaak voor ons allemaal. Als je onze spannende Sex-Bioscoop bezoekt bestaat er altijd een kans, dat je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan SEXATIE. Zorg er dan ook voor dat je zelf altijd fris en fruitig bent en dat je schone handen en kleren hebt. Wil je je bezoek NAAKT doorbrengen, - wat iedere dag de hele dag is toegestaan – dan geniet het de voorkeur om slippers en een handdoek mee te nemen. ( een handdoek kan je ook aanschaffen aan de balie )
 • Er wordt met klem van je verwacht, dat je de ruimte waar je het leuk hebt gehad schoon achterlaat, zodat bezoekers na jou ook veilig kunnen genieten van alles dat GeWoon in Roosendaal te bieden heeft. Dit geldt dus ook voor bedden, slings, wanden, vloeren , toiletten, de darkroom etc. Condoom papiertjes, tissues en condooms in de afvalbakken deponeren en zeker niet op de grond of tussen de bedden. Een ongelukje kan de beste overkomen, maar ruim het dan GeWoon even op.
 • In onze Sex-Bioscoop is het voeren van hele gesprekken uiterst ongepast. Ook al heb je het idee, dat niemand je hoort of niemand er zich aan stoort, gesprekken voeren doe je in de kletshoek of op ons terras en niet in onze Sex-Bioscoop. Met een korte begroeting of bij de Sex-Bioscoop passende geluiden is natuurlijk niets mis.
 • Drugs, alcohol en prostitutie zijn verboden. Sexuele handelingen in ruil voor geld zijn ten strengste verboden !! Wij doen altijd aangifte en voegen de camerabeelden van binnenkomst daaraan toe.
 • In situaties waarin onze huisregels niet voorzien, neemt het GeWoon in Roosendaal Team een beslissing op het moment waarop het zich voordoet.

Wij wensen iedere bezoeker veel plezier, gezelligheid en spannende Sex-avonturen in Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal.

Tot snel,
Team
GeWoon in Roosendaal.