Fluistertuin

GeWoon heerlijk anoniem genieten in Roosendaal

Fluister tuin

Een extra service en unieke combinatie met onze Sex-Bioscoop, die je niet zou verwachten …

De levensfilosofie van de eigenaar van GeWoon in Roosendaal kent sterke raakvlakken met het Boeddhisme en Advaita Vedanta. Aangezien de combinatie van beide “stromingen” hem hebben verlost van de jacht naar geld, een jachtig leven, vol stress, verwachtingen en andere onzin, besloot hij ruimte en geld beschikbaar te stellen voor de aanleg van de Fluister-Tuin, om op deze manier andere mensen in staat te stellen een soortgelijke ervaring op te doen. Samen met een aantal bezoekers is er ontzettend hard gewerkt om één en ander te realiseren.(dankbaar voor altijd) Een flink aantal bezoekers van GeWoon in Roosendaal combineren hun Sex-Bioscoop bezoek, met een bezoekje aan ons aller Fluister-Tuin.

Alle symbolen in ons aller Fluister-Tuin hebben een bijzondere betekenis. Er is zorg en aandacht aan de inrichting besteed. Het pronkstuk in de Fluister-Tuin is echter een levensgroot beeld van de Boeddha, omringd door prachtige rode Japanse Esdoorns. Deze Boeddha is gekocht van een Belgische monnik, woonachtig tegen de Franse grens en is door hem meegenomen vanuit Thailand naar België.

Deze Boeddha is door diversen leraren gezegend en belezen geweest.

Onder andere door :
Kho ba sai noord thailand chiang mai, Lama Karta tibet ( overleden ), Tulku Lama Lobsang india , Luang poh rubben dhamakaya bangkok, Luang poh somsak thailand
bron : de vorige eigenaar van dit beeld. Getuigen : een aantal bezoekers die hebben gezorgd voor transport naar Roosendaal.

Wellicht is de “kracht” van onze Boeddha de reden dat al zoveel mensen emotioneel geworden zijn na een bezoek aan ons aller Fuister-Tuin.

“Ik weet niet wat ik heb, maar ik voel me ontzettend geraakt“ of “wat een rust, wauw“ is ook een vaak gehoorde reactie die de eigenaar van GeWoon in Roosendaal al zo vaak en in verschillende vormen heeft mogen horen.

Wie Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal bezoekt en totaal niet nieuwsgierig is naar de Fluister-Tuin, of slechts onze Sex-Bioscoop wil bezoeken, heeft er niets te zoeken.

Wie altijd al het gevoel heeft gehad op zoek te zijn naar een andere manier van leven, waarbij innerlijke rust een grote rol zal spelen, heeft des te meer te zoeken in ons aller Fluister-Tuin. Het kan een prachtig begin zijn voor het opdoen van de benodigde kennis om op een andere manier tegen het leven aan te kunnen kijken en eindelijk in contact te komen met innerlijke rust. De eigenaar van GeWoon in Roosendaal ( Mark ) heeft altijd tijd voor je als je iets wilt vragen.

** Vragen stellen kun je ook op ons aller Forum in de speciale Fluister-Tuin rubriek. De lezers en/ of Mark zullen je vraag vast kunnen beantwoorden.

Een ieder die slechts even een momentje wil genieten van de rust in ons aller Fluister-Tuin, zonder over zijn of haar leven te willen nadenken, is ook van harte welkom om plaats te nemen op één van de bankjes of op één van de stoelen. Geniet er lekker van ….

Mark is ervan overtuigd dat de combinatie van de Fluister-Tuin met de Sex-Bioscoop de reden is van de unieke sfeer die er in de afgelopen jaren ontstaan is. Of hij gelijk heeft, laten we graag aan jou over …. ?

Ondertussen blijven Mark en zijn Team rustig doorgaan met het tonen van een liefdevolle en respectvolle houding naar iedere GeWoon in Roosendaal bezoeker. Slechter kan daar in ieder geval niemand van worden.

“Wees aardig wanneer het kan, het kan altijd“