Corona update

Update omtreft de openingstijden

☆ WIJ GAAN OPEN! ☆


07 juli hebben wij fantastisch nieuws gehad.
GeWoon in Roosendaal mag weer open.

Het protocol - dat wij met uitermate veel zorg samengesteld hebben - is goedgekeurd.

ZATERDAG 18 JULI

GeWoon in Roosendaal gaat open voor VIP-Leden en voor bezoekers die meteen VIP-Lid willen worden.
GRATIS TOEGANG.
We delen de dag in tweeën.
Je kunt GeWoon komen DOEN tussen 12.00 en 14.25 uur.
OF
Je kunt GeWoon komen DOEN tussen 14.35 en 17.00 uur.

ZONDAG 19 JULI IS GEWOON IN ROOSENDAAL GESLOTEN.
Op deze dag evalueren de Teamleden de Zaterdag, zodat we vol zelfvertrouwen en als een geoliede machine ECHT open kunnen gaan voor iedereen op : MAANDAG 20 JULI

VANAF MAANDAG 20 JULI ZIJN WE WEER " GEWOON OPEN ".
Althans bijna GeWoon.

LET OP:
MAANDAG T/M ZATERDAG
ZIJN WE OPEN TUSSEN 12.00 EN 17.00 UUR EN VAN 18.00 UUR TOT 22.00 UUR.
Zoals je ziet zijn we tussen 17.00 en 18.00 uur bezig met een extra schoonmaakronde en is de Bioscoop dat uur gesloten!
AANRADER : Neem tussen 17.00 en 18.00 uur gezellig plaats in de kletshoek.

ZONDAG ZIJN WE OPEN VAN 12.00 UUR TOT 18.00 UUR.
LET OP: Ook maandag 20 Juli GRATIS toegang voor Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal VIP-Leden.Het protocool voor alle GeWoon in Roosendaal bezoekers!

GeWoon in Roosendaal doet alles wat mogelijk is om onze bezoekers zo veilig mogelijk GeWoon te laten DOEN.
Uiteraard is GeWoon in Roosendaal niet aansprakelijk - in welke vorm dan ook -, als er ondanks ons strakke protocol hinder - in welke vorm dan ook - ondervonden wordt.
Meer dan ooit is een bezoek aan ons bedrijf geheel je eigen verantwoording.
SAMEN kunnen we je bezoek en je deelname aan SEX wel zo veilig mogelijk laten verlopen.

Het protocol waar iedere GeWoon in Roosendaal bezoeker zich aan dient te houden is het volgende :

** Iedere bezoeker dient bij binnenkomst meteen de handen te desinfecteren.
GeWoon in Roosendaal heeft al jaren op strategische plekken in de Sex-Bioscoop de beste handreinigingsalcohol die er op de markt verkrijgbaar is. Wij adviseren om ook achter de deur, regelmatig de handen te desinfecteren.


** De Teamleden houden goed in de gaten hoeveel bezoekers zich in de Bioscoop bevinden.
Zeker de eerste paar weken gaan we niet voor top drukte, dat zou onverantwoord zijn. De optie is om in dat geval op een later tijdstip terug te komen, of even gezellig plaats te nemen in de kletshoek of op het Johannes terras. Reserveren kan een dag van tevoren op 0165 - 566 499. Wie reserveert heeft altijd voorrang. Ben je echter niet op de afgesproken tijd aanwezig, dan bestaat de kans dat je plaats vergeven is. Dan spijt ons dat verschrikkelijk, maar het kan even niet anders werken ....


** GeWoon in Roosendaal verwelkomt de eerste weken uitsluitend bezoekers die bij ons bekend zijn.
Deze mensen zijn dus vanzelfsprekend ook betrouwbaar genoeg om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen in het geval van hoesten, een verkoudheid, een loopneus en koorts, dan blijven ze uiteraard thuis!! Ons advies is om jezelf meteen te laten testen. Ook als je korter dan 14 dagen geleden Corona klachten hebt gehad, ben je nog niet welkom.


** Iedere bezoeker zal worden geïnterviewd en bij iedere bezoeker wordt de temperatuur gemeten.
Als de Teamleden ook maar enigszins twijfelen aan je gezondheid, wordt je zonder pardon huiswaarts gestuurd. Zonder discussie opties. Hoesten en niezen het liefst in een papieren zakdoek, die je meteen in de vuilnisbak gooit en als je niet op tijd bent, hoest of nies je in je elleboog.


** Iedere bezoeker zal naar zijn Nickname worden gevraagd en is verplicht om een email adres op te geven.
LET OP Kies voor een emailadres waarop je zonder problemen te krijgen met huisgenoten, je partner of echtgenoot op de hoogte gebracht kan worden van het feit, dat je jezelf meteen moet laten testen, omdat er op de dag van jouw bezoek een Corona probleem kan zijn ontstaan. Er wordt dus een logboek bijgehouden.


** Mondkapjes en het dragen van handschoenen is niet verplicht, maar is uiteraard wel toegestaan.
Niemand zal je daarop veroordelen, wij zien graag bezoekers die goed voor zichzelf zorgen.


** Iedere bezoeker die van plan is van ons meubilair of van de bedden gebruik te maken, wordt geacht een schone handdoek bij zich te hebben, of bij ons aan te schaffen en te gebruiken om op te zitten of te liggen, zodat een volgende bezoeker ook zo veilig mogelijk kan genieten.
Overal op de schoenenkasten staan "plantenspuiten" gevuld met alcohol. Een ieder dient de gebruikte sling, of bijvoorbeeld een bed na afloop van het sexatie spel te reinigen met je handdoek - indien deze droog is - en alles weer schoon achter te laten. (niet onnodig een hele doos tissues leegtrekken!!)


** Het is - eigenlijk belachelijk dat ik dit moet zeggen - VERBODEN om zomaar tegen wanden, op vloeren, bedden, of in de darkroom klaar te komen!!
De reden daarvan lijkt ons overduidelijk. A : is het te smerig voor woorden en B is het nu nog onveiliger dan ooit. Met sperma moeten we nu extra oppassen. Bij een eventueel ongelukje :oops: meteen reinigen met een tissue en alcohol.


** Wij adviseren harder dan ooit Safe SEX.
Condooms zijn volop bij ons verkrijgbaar. Nadere uitleg overbodig.


** In de winkel wordt iedere bezoeker geacht zich bewust en zoveel mogelijk op 1.5 meter van een ander te bewegen.
Wie zich hier niet aan wenst te houden is simpelweg niet welkom. Waarschuwen doen we slechts 1 keer. De Teamleden willen graag prettig werken en hebben geen zin in confrontaties of de functie van Politieagent. ** In de SEX-Bioscoop is 1.5 meter lastig te handhaven. Tijdens SEX uiteraard al helemaal niet. Ons advies is om bij verplaatsing zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden en elkaar de ruimte te gunnen die beschikbaar is. Zeker bij het op en af gaan van de trap is dit een aandachtspunt. Ook in de lockerruimte en kleedkamer, mag uiteraard maar 1 Stel, of 1 persoon tegelijkertijd plaatsnemen, simpelweg omdat de ruimte daar erg klein is. Ook hierbij vragen we weer jullie volledige medewerking.


** Het is vanaf nu verboden om in de kletshoek plaats te nemen, met een half ontbloot onderlichaam. Hoe spannend het ook is, maar de Teamleden hebben in GeWoon in Roosendaal 2.0 absoluut geen zin meer om naar een blote fluit of piemel te kijken. Als je een kort rokje, of broekje aan hebt, leg dan ook even een schone handdoek over de stoel. Dit geldt voor Dames, maar ook voor Heren!! Ook op dit punt is geen discussie mogelijk.


** In het Dames toilet is ook alcohol aanwezig, zodat een ieder de toiletbril kan reinigen voor gebruik.


** Extra aanvulling GeWoon in Roosendaal beschikt al jaren over een Rolls Royce van een aircosysteem. Aangezien er geen ramen in de bioscoop te vinden zijn, kunnen we die ook niet open zetten . GeWoon in Roosendaal voert dus al jaren vuile lucht af en voert frisse lucht in. Ons aircosysteem is de afgelopen week geheel gecontroleerd en de af- en toevoer van lucht is herzien en maximaal afgesteld gebaseerd op de huidige ontwikkelingen. Het kan hierdoor wat kouder zijn, dan je gewend bent, maar ook dat is even niet anders. We roeien met de riemen die we hebben en kiezen 100% voor veiligheid in dit geval!! Óók weer zo'n weetje waardoor je als bezoeker nét even meer vertrouwen krijgt in GeWoon in Roosendaal.


Wie zich niet aan dit protocol wenst te houden, doet er verstandig aan om niet naar Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal af te reizen. Als de Teamleden van mening zijn, dat je om wat voor reden dan ook niet welkom bent, is daar geen protest tegen mogelijk en dien je GeWoon in Roosendaal meteen te verlaten.

Lieve GeWoon in Roosendaal Vrienden, We zijn trots en blij dat we met toestemming van de Gemeente Roosendaal weer open mogen. We zijn ons ervan bewust dat de maatregelen die we moeten nemen nou niet echt een bijdrage leveren aan de feestvreugde, maar we hebben geen keus. Laten we blij zijn, dat we voor elkaar hebben gekregen, dat we weer GeWoon mogen DOEN. Alles went en zelfs deze maatregelen, zullen snel genoeg wennen. Het is simpelweg niet anders. Het GeWoon in Roosendaal Team kan niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen in een geheel vernieuwde winkel. GeWoon in Roosendaal 2.0 is geboren. Er liggen zelfs nog een aantal verbouwingsplannen klaar voor achter de deur, maar jullie hebben er vast begrip voor dat we nu even op zwart zaad zitten.

We gaan een prachtige tijd tegemoet, daar zijn we van overtuigd. Het GeWoon DOEN mag weer .....

Team

GeWoon in Roosendaal.


Bezoek ons forum